Přesun na obsah

Vážení přátelé,

děkuji vám za Vaše návštěvy mých webových stránek. S radostí konstatuji, že k dnešnímu datu (duben 2008) jich bylo již 120 tisíc. Pochopitelně mi to dělá velikou radost. Děkuji za Vaše mnohá slova povzbuzení i projevy radosti a uznání, že se vám stránky líbí. Děkuji i za Vaši upřímně míněnou kritiku, komentáře i různé konstruktivní postřehy.

Nebylo by časově zvladatelné odpovídat na Vaše e-maily. Je zde však možnost osobního setkání při veřejných akcích. Po všech bohoslužbách mimo katedrálu sv. Víta, které jsou vždy dopředu inzerovány v programu na mých stránkách, pořádám besedy, kde je možné o mnohých věcech promluvit. Vedle toho jsou také příhodným způsobem komunikace on-line rozhovory, které pravidelně vedu. Ke kontaktu dále můžete využít níže uvedené adresy.

Je jistě možné obracet se na duchovní ve Vaší farnosti, kteří Vám mohou být blízko již tím, že působí ve vašem bydlišti. Na území pražské arcidiecéze najdete potřebné kontakty v našem Katalogu AP. Nalézáte-li se v životně obtížných situací, obracejte se prosím na Pastorační středisko našeho arcibiskupství, které provozuje Linku víry. Najdete ji na adrese http://help.vira.cz. Tam vám budou zodpovězeny rovněž dotazy týkající se křesťanství a víry. Je možné využít také pomoc nabízenou na stránkách charity www.charita-adopce.cz.

V každém případě se však těším na osobní setkání s Vámi.

               Váš

               kardinál Miloslav Vlk

Adresa:

J. Em.

Kardinál Miloslav Vlk

Hradčanské nám. 16

119 02  Praha 1

tel.: 220 392 202

mail: sekretar.vlk@apha.cz


Aby všichni byli jedno

Vyhledávání

Výběr jazyka